SOLIDARITEIT MET SLACHTOFFERS VAN TERREUR, OORLOG EN ONRECHT

Met de aanslagen in Brussel worden we allemaal getroffen als door een slag. Een slag die ons wil verdelen en polariseren. Maar wij laten hen niet winnen.

Daarom nodigen Movement X, Solidarity for All en anderen iedereen uit om aanstaande vrijdag 25 maart om 18 uur op de Grote Markt in Antwerpen samen eenheid en solidariteit te tonen met alle slachtoffer van terreur, oorlog en onrecht.

“Naar aanleiding van de aanslagen moeten we onze kracht tonen; de kracht van eenheid en solidariteit. Solidariteit met de slachtoffers van de aanslagen in Brussel, maar ook die van Ankara, Somalië, Syrië, Suruç, Diyarbakır… Solidariteit ook met de slachtoffers van de oorlogen, de slachtoffers van inhumaan onrecht.

Kom met ons de verdeeldheid doorbreken. Eenheid is onze kracht en eenheid moeten we versterken. We organiseren een stille wake, maken met kaarsjes een vredesteken als uiting van ons streven naar vrede en eenheid. Als uitdrukking van onze solidariteit. Je kan ook in het rouwregister je gedachten kwijt. Breng zelf een kaarsje mee, als bijdrage aan het grotere geheel.”