DE WARMSTE WEEK. STEUN VZW TALITA

Vrijdag is ‘De warmste week’ van Music For Life gestart (foto 1). Een week lang zullen Siska Schoeters, Linde Merckpoel en Eva De Roo in de kou leven, en zullen tienduizenden hun en andere harten verwarmen met acties ten voordele van tal van goede doelen.

Zelfs het Vlaams Belang, anders enkel bezig met mensen tegen elkaar opzetten, doet mee. De partij verkoopt koffiemokken met een Vlaamse Leeuw op ten voordele van de vzw Stop Darmkanker. Met dat laatste doel is niets mis mee, en wordt vandaag trouwens nog gevoetbald tussen politici en journalisten, is er een veiling van gehandtekende voetbaltruitjes

Eén van de vele goede doelen die je ook kan steunen is vzw Talita in Brussel (foto 2). Een onthaaltehuis voor vrouwen in moeilijkheden, met of zonder kinderen. De psychosociale begeleiding is gericht op het versterken van hun zelfvertrouwen en vaardigheden. Onder meer VRT-journaliste Veerle de Vos, zaterdag 30 januari tijdens Het Vooruitzicht te beluisteren in Het Pand in Gent, steunt vzw Talita.

Wij vroegen alvast een plaatje aan, (We Don’t Need This) Fascist Groove Thang van Heaven 17 (tekst), ten voordele van vzw Talita. Doe hetzelfde: vraag jou lievelingsplaat of een keuze uit het antifascistische repertoire aan ten voordele van vzw Talita. Via deze link kan je een plaat aanvragen en geld doneren. Een actie opzetten voor vzw Talita mag natuurlijk ook.