WAAROM BART DE WEVER BETER ‘AFF/VERZET’ ZOU LEZEN

Bart De Wever in VTM nieuws.JPGGrapje in café De Leeuw van Vlaanderen.jpgBart De Wever (foto 1) beweerde gisteren in VTM nieuws dat moslimterreur de ergste gesel voor de mensheid is sinds Hitler.

 

In 2012 waren er 167 nationalistisch of separatistisch geïnspireerde aanslagen en 6 religieus geïnspireerde aanslagen. Samen 173 teveel, maar 29 keer meer aanslagen gepleegd door nationalisten en separatisten dan door moslims. En Bart De Wever is een nationalist en separatist. Misschien moet Bart De Wever toch maar eens AFF/Verzet lezen. Op 18 mei 2013 legden wij op deze blog al een link naar het recentste Europol-rapport over terrorisme, in antwoord op een artikel van de klojo’s van RechtsActueel. Toevallig werd uitgerekend gisteren in ons jaaroverzicht nog eens herinnerd aan dit artikel.

 

Na het tanden poetsen, ’s morgens beter eens eerst naar AFF/Verzet kijken? Foto 2: Amusement in café De Leeuw van Vlaanderen, in het Antwerpen van Bart De Wever, bij het verjaardagsfeestje van een VB-personeelslid.