BART DEBIE: “JE MAG MIJN EX KOMEN HALEN… IN STUKJES !”

Bart Debie + Koen Spitaels.jpgBart Debie (foto 1, op de foto samen met de chauffeur en bodyguard van Filip Dewinter) mocht deze week in Dag Allemaal antwoorden op beschuldigingen in hetzelfde blad van zijn ex-vriendin Liz Ellenz (foto 2). Ellenz verweet Debie met haar, een zwarte moslima, een relatie te zijn aangegaan enkel om aan te tonen dat hij absoluut geen racist is. Bart Debie herhaalde in Dag Allemaal wat hij eerder al zei aan Clint: Liz Ellenz is een oplichtster die drie verschillende namen hanteert. Liz Ellenz heeft nu blijkbaar wraak genomen.

 

Begin vorige week belde Liz Ellenz Bart Debie op. Ze zei dat ze bij hem zou gaan inbreken, zijn ruiten zou ingooien… Bart Debie deed hiervan aangifte bij de politie. Toen Bart Debie donderdag in Genk les aan het geven was, over omgaan met onaangepast gedrag van demente ouderen, werd bij hem thuis ingebroken. Volgens Bart Debie is er 800 euro weg en is zowat heel zijn inboedel beschadigd: meubels, televisie, pc, home cinema systeem… Zijn kleding is uit de dressing gehaald en verscheurd of versneden, en anders is erop geplast. Ook zijn bed is doordrenkt met urine. De kamer van zijn dochter is geplunderd. Alle zepen en parfums zijn uitgegoten in de badkamer, de tandpasta is in zijn oven gespoten en op zijn natuurstenen vloer is wc reiniger met javel uitgekapt.

 

Bart Debie postte op Facebook een oproep om hem, desgevallend anoniem, te melden waar Liz Ellenz zich bevindt. Hij postte op Facebook ook een bericht voor Justitie: “Op jullie moet ik niet rekenen. Ik ben Bart Debie, weet je wel. De man die geen rechten heeft in dit klote land. Dus bij deze deel ik officieel mee dat wanneer ik deze dame vind voor dat jullie ze vinden, je ze mag komen halen in stukjes !” De politie klopte intussen aan bij het appartement van Liz Ellenz in Oostende, maar de ex-vriendin van Bart Debie was er niet. Bij Debie thuis werd een sporenonderzoek gedaan, waarna Debie aan een gigantische opkuis kon beginnen.

 

Bart Debie heeft intussen zijn relaas en bedreigingen weggehaald van Facebook, maar ze zijn nog integraal te lezen bij Clint en Het Laatste Nieuws online. Liz Ellenz postte gisteren nog dat ze op een receptie in Brussel nieuwe vrienden voor het leven heeft gevonden.