WEBSITE ‘BLOOD AND HONOUR NEDERLAND & VLAANDEREN’ DE VOORBIJE DAGEN AANGEVULD MET GRAFIEK EN FOTO’S

BHNLVL08082009_2de_flyerBHC18NLVL-GrafiekMaastricht1De voorverzamelplaats in Nederlands Limburg waar de neonazi’s bijeen komen om vandaar door te reizen naar de eigenlijke plaats van het concert vanavond (foto 1), werd medegedeeld op de nieuwe website van Blood and Honour Nederland & Vlaanderen. De voorbije dagen werd die website aangevuld met foto’s, grafiek en artikels. Kwestie de website een minder doodse indruk te geven dan de voorbije maanden het geval was.

Donderdag werden de propagandabladzijden aangevuld met grafiek waar ze bij Blood and Honour Nederland & Vlaanderen dol op zijn (foto 2). Diezelfde dag werd ook een vertaling toegevoegd van een klassieker in Combat 18-kringen: They ain’t alright just because they’re white!, een tekst die ook al op de website van Blood and Honour Vlaanderen stond om aan te geven dat ze geen losers in hun rangen willen. Gisteren werden foto’s toegevoegd van een antifascistische betoging op 1 maart in Maastricht (foto 3), met de vraag om identiteitsgegevens door te geven als men mensen op de foto’s herkend.

De voorbije dagen was de politie zich aan het informeren naar de mogelijke concertzaal. Het kan hen niet veel moeite kosten om vandaag vanaf de voorverzamelplaats de weg te volgen naar de concertplaats. Hopelijk doet men daar echter meer dan observeren en kijken of het buiten rustig blijft, en het verkeer nog gemakkelijk kan circuleren. Aan nostalgici van het Derde Rijk hebben we geen behoefte, aan maatregelen die men kan nemen is er geen gebrek.