MEETINGPOINT BLOOD AND HONOUR VLAANDEREN IN… NEDERLAND. BEKEND ADRES VOOR COMBAT 18’ERS

BH 29 november 2008MeetingpointHet meetingpoint waar de Combat 18’ers van Blood and Honour Vlaanderen voor hun concert vandaag (foto 1) verzamelen ligt… in Nederland. Aan het Shell-benzinestation Hoezaar op de A58/E312 tussen Breda en Roosendaal (het sterretje op de kaart, klik eenmaal op foto 2 voor een duidelijker afbeelding). Vanaf 18 uur wordt daar de weg gewezen naar de concertzaal.

Het is niet de eerste keer dat dit tankstation uitgekozen is als meetingpoint voor Blood and Honour, versie Combat 18. Op 6 september werd op dezelfde plaats afgesproken voor een concert van Blood and Honour Duitsland (zie: http://aff.skynetblogs.be/post/6219874/meeting-point-duits-blood-and-honourconcert-i), waarna het nog een half uurtje verder rijden was voor het concert dat plaatsvond in Zandvliet, bij Antwerpen (zie: http://aff.skynetblogs.be/post/6222463/concert-blood-and-honour-duitsland-in-antwerp en http://aff.skynetblogs.be/post/6288364/die-avond-in-zandvliet-deze-week-in-zwitserla).

Luidruchtig gescandeer zorgde voor een proces-verbaal voor geluidsoverlast (zie: http://aff.skynetblogs.be/post/6223663/zeshonderd-neonazis-op-concert-in-zandvliet-e), en intussen weten we dat het onder andere Sieg Heil’s waren die gescandeerd werden in Zandvliet. De aanwezigheid van politie (in burger) in de zaal leidde evenmin tot ingrijpen op basis van de racisme-, negationisme- of andere wetgevingen. Hopelijk heeft men voor vandaag zijn les geleerd. De Zwitserse politie pakte drie weken na Zandvliet wél alle groepsleden op van Amok, één van de groepen die in Zandvliet optrad, wegens de doodsbedreigingen die op hun jongste cd staan.