NOG ÉÉN WEEK TIJD OM KANS TE MAKEN OP EEN WEEKEND IN DE VLAAMSE ARDENNEN

AFFPrecies een week geleden registreerde Skynetblogs het miljoenste bezoek aan deze blog. Hoever we nu staan kan je aan de teller hiernaast zien. Als kers op de taart geven we een weekend voor twee personen in de Vlaamse Ardennen cadeau (zie: http://aff.skynetblogs.be/archive-day/20080405; voor een zicht op je logeeradres: klik op foto 2 en je krijgt een rondleiding in Johan’s Lodge in Zwalm).

Intussen kregen we geïnteresseerden uit heel het land voor dat weekend. Vanuit Lommel en Tessenderlo over Willebroek en Gent, tot uit Brugge en Oostende. Ook het Gentse VB-provincieraadslid Tanguy Veys (foto 3) stelde zich kandidaat voor het weekend, maar waarschijnlijk was dat om te lachen want de man verzuimde zijn adres en telefoonnummer in zijn mail te zetten.

Mail ons met de mailknop in de rechterkolom van deze blog indien je interesse hebt voor zo’n gratis weekend met een etentje er bovenop. Een mail mét je adres en telefoonnummer voor het geval een onschuldige hand jou aanduidt als winnaar. Je hebt nog één week tijd om je kandidaat te stellen.