ÉÉN MILJOEN BEZOEKEN AAN DEZE BLOG. WIN EEN WEEKEND IN DE VLAAMSE ARDENNEN

AFFZet drie verschillende tellers op een website of blog, en je krijgt drie verschillende aantallen bezoekers. Getallen van aantallen bezoekers zijn dan ook steeds relatief, maar volgens Skynetblogs, op wiens techniek deze blog draait, kregen we gisteren het miljoenste bezoek aan onze blog. Een mooi rond getal, een mooie aanleiding om een cadeautje te geven aan één van onze bezoekers.

Bij gelegenheid van ons driejarig bestaan in februari feliciteerden velen ons. “Doe zo verder!” was de algemene toon. “Deze site is de enige die het VB en haar aanhang nog echt in de gaten heeft. En dat blijft absoluut noodzakelijk”, schreef ons een ex-medewerker van Blokwatch. “”Een goed geschreven en boeiende site”, schreef iemand anders. Een vroegere lezer van Verzet getuigt dat hij de blog elke dag bezoekt; voor anderen gaat een onbekende wereld open.

De felicitaties en de vele bezoekers vinden we natuurlijk plezant, en willen dan ook graag een geste doen. We geven een verblijf cadeau van een vrijdagavond tot zondagmiddag naar keuze, voor twee personen in Johan’s Lodge in de Vlaamse Ardennen (zie foto’s 2 en 3, en: http://www.johanslodge.be). Een etentje, met een lekkere fles wijn, is in de prijs inbegrepen. Al wat je moet doen, is ons mailen met de mailknop in de rechterkolom van onze blog. Mail ons uw naam, adres en telefoonnummer. Een onschuldige hand duidt de winnaar aan.