Skynetblogs-panne treft ook Rob Verreycken

Vanmorgen lag het Skynetblogs-netwerk uit. Bijna 48 000 bloggers konden hun intiemste zieleroersels niet kwijt op hun blog, en evenveel blogs konden niet bezocht worden. Geen Jurgen Verstrepen maakt lawaai dus, ook al kreeg die blog deze week in P-magazine een recensie onder een tietel (oeps, onder een titel) die de aantrekkelijkheid van Verstrepens blog goed samenvat: Het Belang van de babes.
 
Zoals anderen kon ook Rob Verreycken niet inloggen om zijn blog aan te vullen. We misten bijgevolg verhalen als:
– Drie maanden opgelegd vrijwilligerswerk in een tehuis voor mishandelde vrouwen brachten mij nieuwe inzichten. Er is geen enkel geldig excuus voor het aftroeven van een vrouw.
– Ik ga de journalisten van P-magazine die mijn blog niet recenseerden, maar die van Anciaux, Verstrepen en Delcroix wél, geen proces aandoen wegens eerroof maar er eens vriendelijk mee babbelen.
– Vannacht verzeilde ik per vergissing in het Cubaanse danscafé Habana in de Gemeentestraat in Antwerpen, en achteraf gezien moet ik toegeven: het Cubaanse regime heeft ook haar goede kanten.
Inmiddels zijn de technische problemen voor de Skynetblogs opgelost. Rob Verreycken ging vanmorgen voor de Vlaamsche zaak betogen in Linkebeek. Van de verhalen die hij had kunnen publiceren verscheen niets op zijn weblog.
 
Nagekomen bericht. In de plaats kwam op Verreyckens weblog een artikeltje onder de kop Geslaagd Vlaams protest in Linkebeek. Met 300 Vlaams Belang’ers en Voorpost’ers zorgde Verreycken naar eigen zeggen voor “stevig protest.”  En nog: “Urenlang werd kat-en-muis gespeeld met de politecordons via klauterwerk langs spoorwegen en veldwegen, zodat de Franstaligen ernstig gehinderd werden en hun manifestatie enkel met vertraging  konden (sic) beginnen.” Geef toe: stevig en geslaagd Vlaams protest.